Създайте своя свят от нови посоки и приятели!

0897 034 777 0897 047 837 02 987 77 18 office@viatravelbg.com

Създайте своя свят от нови посоки и приятели!

0897 034 777 0897 047 837 02 987 77 18 office@viatravelbg.com

Тайланд – Банкок, Краби и интересни национални паркове, усещане за рай, обиколна група с водач на български език, РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.06.

0
Цена
От€2,595€2,495
Цена
От€2,595€2,495
Резервирай
Свържи се с нас
Име и Фамилия*
Електронна поща*
Телефон*
Вашето запитване*
* Съгласен съм с Общите условия и Политиката за поверителност.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
20/11/2024
Моля, попълнете задължителното поле, за да продължите

Резервирай

Запази за по късно

Adding item to wishlist requires an account

14218
12 дни
от 20.11.2024 до 01.12.2024

12 дни / 9 нощувки/ 9 закуски/ 5 обяда/ 6 вечери

20.11.2024 – 01.12.2024

По маршрут: София – Доха – Банкок –Хуа Хин – Национален парк Као Сам Рой Йот – Прачуап Кири Кан – Суан Най Дум – Сурат Тани – езерото Чео Лан (яз. Рачапрапа) – Национален парк Тан Бок Корани – Краби – Банкок – Доха – София

 

 

Тайланд е гостоприемна страна, страна на свободата, усмивките и будиските храмове. Това е кралството на неповторимите изживявания. Това е страната на красивите контрасти – хълмове, потънали в пищна зеленина се издигат над самотни плажове с кристално чиста вода, темпераментни танцьорки вълнуват европееца сред пъстротата на големия град. И навсякъде туриста е под погледа на златния Буда. Жителите на страната са известни със своето топло отношение към чужденците и бързо може да се убедите, че ако някъде по света наистина има „Страна на усмивките”, това без съмнение е Тайланд. Усмивката е навсякъде. Обичате ли да сте заобиколени от шум и енергия – за вас е огромния метрополис Банкок. А ако предпочитате традиционна ваканция, за вас са безкрайните плажове по тайландските курорти и острови, които омайват с белотата на пясъка и изумрудените води. Ако се интересувате от съчетание между двете, това е вашата екскурзия.

Галерия
Програма

Ден 1София / Истанбул / Банкок

Излитане от София с полет на Qatar Airways в 12:40 часа. Кацане на летището в Доха в 18:15 часа. Излитане за Банкок в 20:10 часа.

Ден 2Банкок

Кацане на летището в Банкок в 06.40 часа. Посрещане на летището от представител на местната туристическа агенция. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел 4 ****. Време за кратка почивка. Около обяд начало на първа част на обиколката на Банкок. Започваме с посещения на три от най-известните будистки храмове в Банкок – храмът на Легналия Буда с впечатляващо огромната статуя на Буда – 50 м дълга и 14 м висока, която е една от най-големите в света (след това посещение следва обяд), храмът на Златния Буда, в който се пази най-голямата статуя на Буда от чисто злато (5.5 тона) и Мраморния храм, построен от бял мрамор, внесен от Карара, Италия, с галерия от 56 седящи статуи на Буда, изпратени от различни провинции. Нощувка.

Ден 3туристическа обиколка на Банкок / *вечерен круиз по река Чао Прая

Закуска. Туристическата обиколка на Банкок продължава с посещение на приказния Гран Палас – пищен кралски дворец, построен на голяма площ, забележителен със статуята на Изумрудения Буда, намираща се в кралския параклис и най–почитаната в цял Тайланд. Тук всичко блести от злато и скъпоценни камъни, а сградите в комплекса, предназначени за коронации, аудиенции и тържествени церемонии са украсени по върховете си с фигури, подобни на драконови опашки. Гран Палас е бил официална резиденция на сиамските крале от 1783 г. Кралят, неговият двор и управлението на държавата са се помещавали на това място до 1925 г. Сегашният крал Рама X живее в двореца Читралада, но Гран Палас все още се използва за официални събития. Строителството на комплекса е започнало на 6 май 1762 г. от крал Рама I, когато преместил столицата в Банкок. През годините са били издигани нови и нови постройки в комплекса, като особено голям е приносът на Рама V. По този начин комплексът достигнал площ от 218 400 кв.м и в наши дни е най-посещаваното туристическо място в Банкок и едно от най-популярните в цял Тайланд. Гран Палас е разделен на три основни зони: Външен двор, в който се включват кралските работни помещения, публични сгради и Храма на Изумрудения Буда; Среден двор, където са най-важните жилищни и държавни сгради; Вътрешен двор, запазен само за краля, кралицата и семейството им. Свободно време. Възможност за *вечерен круиз Princess по река Чао Прая (Менам) с вечеря от местни тайландски деликатеси. Пътуването по величествената река ще ви впечатли с красивата панорама на Банкок, съчетание на впечатляващи храмове (Храмът на зората), модерни хотели, съвременните административни и търговски сгради с контрастиращата тайнствена архитектура на Изтока. Нощувка.

Ден 4Екскурзия железопътния (Маеклонг) и плаващия пазар (Дамноен Садуак) с включен обяд

Закуска. Възможност за организиране на *екскурзия до железопътния (Маеклонг) и плаващия пазар (Дамноен Садуак) с включен обяд. Представяте ли си пазар, по който да минава ЖП линия? Това освен, че не е мит, но е и всекидневна гледка в Банкок. Пазарът се нарича Маеклонг и всеки ден, при всяко преминаване на влака, продавачите сръчно прибират багажа от сергиите, и то така умело, че им трябват само няколко секунди. Разгъването също е усвоено до съвършенство. Причината жп линия да преминава през пазара е, че сергиите от години се разполагали на тази площ. Местните власти, обаче, решили да прекарат железопътна линия по този маршрут. Железницата на Маеклонг се изгражда на два етапа, които през 1907 г. се съединяват и възниква дружеството, което ги управлява и до днес. Идеята първоначално е била, този релсов път да служи като трасе за превоз на морски деликатеси и риба от пристанищата на Самут Сакон и Самут Сонгкрам до пазарите в Бангкок. Днес тя се използва за превоз на пътници, а композициите преминават през пазара всеки ден по седем пъти. Целодневната екскурзия включва и посещение на плаващия пазар Дамноен Садуак – най-популярният и най-големият на вода в Тайланд. Плаващ пазар е явление, присъщо само за страните от югоизточна Азия и най-вече за Тайланд. В древността реките и каналите са били основните транспортни пътища в Тайланд. Ще станете свидетели на ежедневната търговия с плодове, зеленчуци, орхидеи и други стоки, натоварени на плоскодънни лодки. До пазара ще стигнем с моторни лодки, преминавайки през канали и покрай палмови плантации. След обяда ще посетим храма Ват Банг Кунг, построен около 1760 г., по време на периода Аютая, намиращ се на мястото, което крал Таксин използва за военен лагер при отблъскването на бирманските нашественици. Днес погледа привлича малко светилище, запазено и благодарение на вплелите се и увити около него корени на дървета банян. Нощувка.

Ден 5Прачуап Кири Кан / Двореца Мригадаяван / морски курорт Хуа Хин / морски парк Сам Рой Йот / пещерата Праян Након

Закуска. Отпътуване за Прачуап Кири Кан. По пътя ще разгледаме Двореца Мригадаяван. Този дворец е построен от крал Рама VI през 1923 г. като лятна резиденция на кралското семейство. Недалеч от него се намирал друг дворец, който краля не харесвал особено и наредил да бъде разрушен, но използвал материала, от който е бил изграден – изключително ценното златно тиково дърво, за да издигне друг дворец на брега на морето. Първоначално дизайнер на двореца бил самият крал, но впоследствие той наема италианския архитект Ерколе Манфреди, който да добави последните щрихи към дизайна. Архитектурният му стил доста се различава от останалите тайландски дворци – той е изящен, с подчертано европейско влияние, което не е нещо съвсем необичайно, тъй като в Тайланд вече е започнала модернизацията под управлението на Рама V. Дворецът се състои от 3 обособени части, свързани помежду си с дълги покрити пасажи. Името му се свързва с голямата надежда, която крал Рама VI имал в очакване на бременната му съпруга да го дари с наследник, и която той обсипвал с грижи по време на престоя им тук. Това е и причината той да е известен и с името „Двореца на любовта и надеждата”. Обяд. По пътя ще минем и покрай най-стария морски курорт Хуа Хин – в началото на 20-те години на миналия век крал Рама VII го открива и избира за идеално място, в което да избяга от шумния Банкок. Спокойното рибарско селище се превърнало в кралски курорт, станал постепенно популярен сред аристокрацията и висшата класа на обществото. Продължаваме към първия национален морски парк Сам Рой Йот (в превод „планината с 300-те върха”). Освен морска акватория, паркът включва десетки сладководни блата, които се редуват с варовикови хълмове, достигащи до 605 м. Най-голямата му атракция е пещерата Праян Након. Това е и един от най-фотографираните обекти в Тайланд. От малкото селище Банг Пу с рибарска лодка се отправяме към плажа Лаем Сала (около 30 минути). От тук започва изкачването по пътека (около 400 м), по средата на която стигаме до място, откъдето изплуват впечатляващи пейзажи към Тайландския залив и множеството пръснати малки островчета в морето. Усилията ни се увенчават с възхитителни гледки, след като най-накрая живописната пътека ни отвежда до пещерата. Сгушена сред прохладните гори на парка, тя смайва туристите с двете си просторни зали, огрени от слънчевите лъчи по един много интересен и нежен начин. През 1890 г. крал Рама V посещава това място и намига се влюбва в пещерата. За да ознаменуват кралската визита, занаятчии от Банкок изграждат кралски павилион, който пренасят до пещерата през 1896 г. Следва свободно време на плажа (около 1 час), преди отново лодката да ни откара до селището, откъдето продължаваме до крайната ни точка за този ден –спокойния крайбрежен град Прачуап Кири Кан. Настаняване в хотел 4****. Вечеря. Нощувка.

Ден 6градина Суан Най Дум / храма Пра Бором Тат Чайя / Сурат Тани

Закуска. Продължаваме нашето пътуване на юг. Първата ни спирка за деня ще бъде овощната градина Суан Най Дум, в която се отглеждат качествени плодове като папая, драконов плод, гандария (марианска слива), танжерин (вид мандарина). Ресторант, кафе-сладкарница и магазин за сувенири са разположени сред тучна зеленина, заобиколени от цветя, дървета и миниатюрни водопади. Обяд. Отпътуване за малкото градче Чайя в провинция Сурат Тани. Това е един от най-старите градове в Тайланд, като някои историци твърдят, че е бил регионална столица на Южен Тайланд по времето на съществуването на морската държава Шривиджая (7-13 в.). Ще посетим храма Пра Бором Тат Чайя, за който се смята, че е построен преди повече от 1200 години. Реставрираният храм е добър пример за влиянието на шривиджайската религиозна архитектура. Продължаване към Сурат Тани. Вечеря в ресторант. Настаняване в хотел 4****. Нощувка.

Ден 7Национален парк Као Сок, езерото Чео Лан / Национален парк Тан Бок Корани

Закуска. Приключенията продължават. Едно от-най красивите места в Южен Тайланд, разположено в сърцето на Национален парк Као Сок, е езерото Чео Лан. То се формира в резултат на строителството на язовир Рачапрапа през 1982 г. Мястото предлага драматични пейзажи и е уникално с това, че е заобиколено от карстови планини, покрити с девствени джунгли, достигащи до височина 1000 м. Горите са дом на множество животни, като маймуни, слонове, водни биволи, малайски слънчеви мечки и безброй растения, сред които и няколко от рода на рафлезиите (цветът на най-едрия представителдостига 1 м диаметър и e най-големия в света). След като пристигнем на кея, се отправяме на едночасово пътуване из езерото. Част от приключението са и „дългоопашатите” лодки, с които плаваме, управлявани от опитни професионалисти, които без усилие се провират между множеството островчета, пръснати из езерото. Лиценз за управление на лодките, както и за други услуги, свързани с туризма тук, получават единствено местните. След освежителната разходка, която сигурни сме ще остави ярък спомен, продължаваме пътешествието към Национален парк Тан Бок Корани – дъждовна гора, намираща се в долината сред заобикалящи я планини, покрити със смесени тропически гори. Редки видове растения като ашока и диви гардении са разпръснати сред парковата зона. Паркът носи името на езерото Бок Корани, в чиито бляскави изумрудени води можете да се изкъпете по време на разходката из пътеките. Паркът предлага множество пешеходни маршрути, виещи се покрай каскадни езера и малки водопади, мангрови гори, пещери с праисторически рисунки. Накрая пред очите ви се разкрива архипелага Хонг с 23 островчета и райски плажове. Свободно време за плаж или разходки. След досега с изумителната тайландска природа продължаваме към крайната цел на нашата екскурзия – заслужената почивка в Краби. Настаняване в хотел 4**** на брега на морето. Вечеря. Нощувка.

Ден 8целодневна екскурзия 4 острова с моторна лодка и с включен обяд

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за *целодневна екскурзия 4 острова с моторна лодка и с включен обяд. В 08.30 часа тръгване от хотела към пристанище, откъдето ще се качите на моторна лодка и ще се отправите на целодневна обиколка на 4 острова: Ко Пода, Ко Каи (пилешкия остров), Ко Туп, Ко Мо и известния полуостров Рейли.

Тази популярна целодневна екскурзия стартира от Ао Нанг и ни отвежда към най-близката до крайбрежието островна група Подай – това са онези острови в Андаманско море, които може да видите на хоризонта от брега. Четирите острова са Ко Пода, Ко Каи (пилешкия остров), Ко Туп и Ко Мо. Ко Пода е известен с белите си плажове и тюркоазени води, а голямата скала до него е една от най-популярните фотографии върху сувенири и пощенски картички. Не пропускайте възможността да се снимате и вие. Круизът продължава около „главата“ на Пилешкия остров, като това странно скално образувание също заслужава снимка за спомен. Тале Уак (Отделеното море) е изумително явление, което се наблюдава по време на отлив, когато нивото на водата спада съвсем. Тъкмо това ще е времето, когато лодката спира между Пилешкия остров и двата малки острова Ко Туп и Ко Мо, а вие ще имате възможност да се разходите по пясъчната коса, която се появява по време на отлива и свързва трите острова по този необичаен начин. Обяд. Круизът завършва на полуостров Рейли, където има 2 плажа – западен и източен. Западният е по-спокоен и е добро място за релакс или активности, като каякинг около варовикови пещери и скално катерене. Тук се намира и плажът Пра Нанг Кейв, който е недостъпен по суша и е считан за една от най-красивите пясъчни ивици в света. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 9екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и с включен обяд

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за *екскурзия до островите Пи Пи с моторна лодка и с включен обяд. В 09.00 часа се отправяте към островите Пи Пи – едни от най-красивите в Югоизточна Азия. Този круиз ще ви отведе към световноизвестни плажове, каквито са залива Maя (мястото, където е сниман филма „Плажът“), искрящия бял пясък и изумителната тюркоазена вода на Бамбуковия остров и заливите близнаци на остров Пи Пи Дон. „10-те спирки“, рекламирани почти навсякъде, в действителност се състоят от тези 3-4 плажа и две спирки за шнорхелинг в открито море (обикновено около Хин Кланг и залива на маймуните), където пъстроцветни риби плуват сред колоритни коралови градини. Другите „спирки“ представляват забавяне на лодката на няколко места за снимки по време на круиза, като пещерата на викингите и няколко красиви заливчета около остров Пи Пи Лех (Ло Самах, Ао Билех). Обяд (бюфет) на Пи Пи Дон – единственият населен остров от групата. Свободно време за плаж. Трансфер обратно до хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 10каякинг и разходка на гърба на слон с включен обяд

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за *каякинг и разходка на гърба на слон с включен обяд. В 08.30 часа трансфер до залива Талан (на около 20 км от Краби). Кратка кафе пауза на кея на Талан, по време на която местният екскурзовод ще даде няколко насоки относно екипировката за каякинга и използването ѝ. В 09.30 часа стартира каянкигът. В залива Талан се намира една от най-красивите мангрови гори в цял Тайланд. Тази част от крайбрежието е покрита с гъста растителност, която е обвила пещери, скали и удивителните карстови формирования. Този район на Краби е идеален за круиз с каяк. По време на този тур ще откриете малки островчета, пещери и скрити лагуни, а сянката от заобикалящата джунгла ще осигури живителна прохлада. Известните карстови планини допринасят за изумителния пейзаж в допълнение към няколко мрежи от канали, които криволичат през гъстата мангрова гора. Компания ще ви правят и маймуни, птици (херони, кралски рибари и др.). Районът е спокоен и е идеално място да увековечите на снимки истинската природа на Краби. Този тур не изисква някаква специална физическа подготовка, плавате сред спокойни води и е подходящ за всеки, вкл. и за деца. Повечето каяци са с 3 места (обикновено се заемат от 2 възрастни или 2 възрастни с дете). Следва време за обяд в крайбрежен ресторант, след което се отправяте към мястото, откъдето на гърба на слонове, прекосявайки реката започва едночасова разходка из джунглата. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 11полудневна екскурзия Краби сити тур / трансфер до летището в Краби за вечерен полет до Банкок

Закуска. Свободно време, част от което ви предлагаме *полудневна екскурзия Краби сити тур с вкл. обяд
В 09.00 часа начало на екскурзията. Посещение на Ват Там Суе (Храма на тигровата пещера), разходка до пещерата с посещение. Продължаване към Краби и посещение на символа на Краби – Као Канап Нам (високите 100 м „планини близнаци” се намират на входа на Краби, от двете страни на река Менам Краби). Фотопауза пред статуята на Големите черни раци и продължавайки покрай брега на реката и мангровите гори, стигате до Открития аквариум. Обяд (тайландска кухня). Свободно време за разходка и шопинг. Връщане в хотела. Свободно време.
Вечерта трансфер до летището в Краби за вечерен полет до Банкок. На летището в Банкок прекачване на полета за България. Излитане с полет на А/К Qatar Airways в 02.10 часа.

Ден 12Доха / София

Кацане в Доха в 05.35 часа. Излитане за София в 07.30 часа и кацане на летище София в 11.40 часа.

Цени

ЦЕНИ

 • ЦЕНИТЕ В СКОБИ СА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.06. с ВНЕСЕН ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 1000 € (1956 лв.)
 • Цена на човек в двойна/тройна стая: 2595 € (2495 €) / 5075 лв. (4880 лв.)
 • Доплащане за единична стая: 450 € / 880 лв.
Цената включва

Пакетната цена включва:

 • Самолетен билет София – Доха – Банкок – Доха - София с Qatar Airways;
 • Летищни и горивни такси (425 € към 11/03- подлежат на препотвърждение и доплащане, ако има завишение);
 • Самолетен билет за вътрешен полет Краби – Банкок с вкл. летищни такси;
 • Посрещане от местен представител на английски език;
 • Трансфер летище Банкок – хотел Банкок;
 • Трансфер хотел Краби – летище Краби;
 • Транспорт с климатизиран автобус (по време на престоя в Банкок) и два микробуса (по време на пътуването от Банкок до Краби);
 • 3 нощувки със закуски в хотел Berkeley Pratunam 4**** в Банкок в стаи тип luxury (или подобен);
 • 1 нощувка със закуска в хотел Na Nicha Resort 4**** в Прачуап Кири Кан в стаи с изглед море (или подобен);
 • 1 нощувка със закуска в хотел CBD2 Surat Hotel 3***+ в Сурат Тани в стаи тип deluxe (или подобен);
 • 4 нощувки със закуски в хотел Beyond Krabi Resort 4**** на Краби в стаи тип superior (или подобен);
 • 6 вечери по програмата (1 вечеря в Прачуап Кири Кан, 1 вечеря в Сурат Тани и 4 в хотела в Краби);
 • 5 обяда по програмата (2 в Банкок и 3 по пътя за Краби);
 • Туристическа обиколка на Банкок с посещения на три храма (храмът на Златния Буда, храмът на Легналия Буда, Мраморния храм) и Гран Палас със статуята на Изумрудения Буда;
 • Посещение на Двореца Мригадаяван („Двореца на любовта и надеждата”);
 • Посещение на Национален морски парк Сам Рой Йот с пещерата Праян Након;
 • Посещение на храма Пра Бором Тат Чайя;
 • Посещение на Национален парк Као Сок и разходка с „дългоопашатите” лодки по езерото Чео Лан;
 • Посещение на Национален парк Тан Бок Корани;
 • Местен екскурзовод с английски език по време на цялата екскурзия;
 • Водач-преводач от агенциятa;
 • Такса обслужване за местните шофьори и екскурзоводи;
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване”, вкл. Ковид, с покритие 20 000 евро на ЗК „Евроинс”
Допълнителни екскурзии и услуги

Забележка: Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат предварително в България.

*Промяна в реда на изпълнение на програмата може да настъпи, вследствие на промяна на разписанието на авикомпанията за посочените дати.

*Пакетната цена е формирана при обменен курс 1 $ = 1.81 лв. В случай на покачване курса на долара с повече от 3%, пакетната цена може да претърпи промяна!

Пакетната цена не включва:

 • Входна виза за Тайланд – 150 лв.
 • Допълнителни мероприятия и екскурзии
 • Доплащане за медицинска застраховказа лица над 65 г.- 20 лв;
 • По желание при сключване на договора и заплащане на депозита – сключване на застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗК Евроинс

Допълнителни мероприятия в Банкок при минимум 10 туристи:

 • Вечерен круиз Princess по река Чао Прая с включена вечеряи трансфери – 45 €
 • Целодневна екскурзия до железопътния пазар и плаващия пазар с включен обяд – 50 €
 • Допълнителни мероприятия от Краби при минимум 2 туристи:
 • Целодневена екскурзия круиз 4 острова с моторна лодка и с вкл. обяд – 50 €
 • Целодневна екскурзия до островите Пи Пи с вкл. обяд – 55 €
 • Целодневна екскурзия каякинг и разходка на гърба на слон с вкл. обяд – 60 €
 • Полудневна екскурзия Краби сити тур с вкл. обяд – 35 €
Полезна информация

ПАРИЧНА ЕДИНИЦА: тайландски бат (1 лев ~ 20 THB)

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 10

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: задграничен паспорт с 6-месечна валидност от датата на отпътуване; за издаване на тайландската виза се изисква 1 цветна снимка паспортен формат, попълнен визов формуляр и копие от лична карта.

Няма санитарни и медицински изисквания за Тайланд. За деца под 18 г., пътуващи без един или двамата родители се изисква нотариално заверена декларация от единия или двамата родители (в зависимост от случая), чийто оригинал и копие трябва да се представят от придружителя на детето на граничните власти!!!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит в размер на 1000 € (1956 лв.) при ранни записвания до 30.06.2024 г. По стандартни цени депозит – 50% от пакетната цена при сключване на договор; доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване.

Туроператор ВИА ТРАВЪЛ ООД е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания ЕВРОИНС със застрахователна полица № 3700100004981

Видео
Добре дошли на интернет страницата на туристическа агенция VIA Travel. Обменът на данни между Интернет потребителите и уеб сайта ни е защитен с най-високото ниво на сертификат за Интернет сигурност. Като лицензиран туроператор ние събираме и обработваме лични данни само след изричното Ви одобрение. С това съобщение Ви уведомяваме, че уеб сайтът ViaTravelbg.com може да събира cookies (т. нар. "бисквитки"). Ако продължите да го използвате приемаме, че сте съгласни с това.
ПриемамНастройки на поверителността

GDPR

Добре дошли на интернет страницата на туристическа агенция VIA Travel. Обменът на данни между Интернет потребителите и уеб сайта ни е защитен с най-високото ниво на сертификат за Интернет сигурност. Като лицензиран туроператор ние събираме и обработваме лични данни само след изричното Ви одобрение. С това съобщение Ви уведомяваме, че уеб сайтът ViaTravelbg.com може да събира cookies (т. нар. „бисквитки“). Ако продължите да го използвате приемаме, че сте съгласни с това.