Eкскурзии и почивки със самолет с една от най-добрите туристически агенции в България!
office@viatravelbg.com   0897 034 777, 0897 047 837, 02 987 77 18, 02 987 77 26

За нас

За нас

Виа Травъл ООД е създадена в началото на 2005 година с онзи ентусиазъм, който заразява пътешественика и за щастие се превръща в неспирно вдъхновение за нови и нови предизвикателства. Основната ни цел и желание е да създаваме приятни спомени.

Останахме верни на мотото да предлагаме едни от най-добрите маршрути, свежи предложения и интригуващи дестинации.

Следваме желанието на клиентите като се стараем да бъдем актуални и адекватни на променящите се вкусове и новите тенденции в света на туризма.
Всяка програма е предхождана от прецизно предварително проучване и внимателен подбор на местата за настаняване.

Разбираемо, ясно и обективно представяне на офертите, съпроводено с богат набор от нагледни материали – книги, брошури, карти, е едно от предимствата ни.

Богатият ни личен опит ни позволява да запознаем клиентите по-точно и обстоятелствено, а професионалното и коректно обслужване е с грижа до най-малкия детайл.

Стремим се да поднасяме актуална и полезна информация преди пътуване, както и препоръки за свободното време.

Щастливи сме, че основен контингент от клиентите ни с течение на годините са доволните – тези, които се връщат отново, и които с радост споделят с приятелите си за нас! Те са причината да бъдем мотивирани още повече и да продължаваме да предлагаме палитра от оферти за всеки вкус.
Приветстваме с «Добре дошли!» всеки, който се присъедини към нашето семейство и е готов да създаде своя свят от нови посоки и приятели!